Adana'da korkutan deprem

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 14.08'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre depremin derinliği 13.14 kilometre olarak belirlendi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

YAYIN TARİHİ:
ads ads ads
29/08/2024

Adana'da korkutan deprem

Adana'da deprem oldu. AFAD'ın verilerine göre, Saimbeyli'de saat 14.08'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlk tespitlere göre deprem yerin 13.14 kilometre derinliğindeki meydana geldi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: Adana, deprem, haber
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

Nevzat Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz: Katili değil cinayet nedenini kamufle etmeye çalıştılar

HK TÜRKİYE

Türkiye'nin yakından takip ettiği 8 yaşındaki Narin cinayetiyle ilgi davada sanıklar hakkında karar verilirken, Narin'in neden öldürüldüğü hala belli değil. Narin'in annesi, ağabeyi ve amcası ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alırken küçük kızın cansız bedenini dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Nevzat Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz katıldığı bir programda cinayetle ilgili yeni bilgiler paylaştı. Eryılmaz, "Saklanmak istenen aslında katilden ziyade cinayetin işlenme sebebi olduğunu düşünüyorum. Bu onlar için çok daha ciddi bir tehlikeydi." dedi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.