Adele yeni aşkını resmen ilan etti

Haberler Foto Galeri Yaşam Haberleri Adele yeni aşkını resmen ilan etti Adele yeni aşkını resmen ilan etti Sekiz yaşındaki oğlunun babası Simon Konecki'den 2019'da ayrılan Adele, basketbol menajeri Rich Paul ile birlikteliğini sosyal medya paylaşımıyla resmen duyurdu.

ads ads ads ads
19/09/2021

ads
Adele yeni aşkını resmen ilan etti

Sekiz yaşındaki oğlunun babası Simon Konecki'den 2019'da ayrılan Adele, basketbol menajeri Rich Paul ile birlikteliğini sosyal medya paylaşımıyla resmen duyurdu.

39 yaşındaki spor menajeri sevgilisiyle siyah-beyaz fotoğrafını Instagram’da paylaşan Adele, gönderisinde herhangi bir açıklama yapmayıp sadece kalp emojisi koymakla yetindi.

Aralarında LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons ve John Wall gibi basketbolun önemli isimlerinin yer aldığı bir dizi sporcunum temsilciliğini üstlenen Paul, 46 milyon dolarlık bir servetin sahibi. Amerikalı menajerin kariyeri boyunca yüksek profilli müşterileriyle 1 milyar dolarlık anlaşmalara imza attığı biliniyor. 2020 yılında Forbes dergisinin yer verdiği dünyanın en güçlü 10 spor temsilcisi listesine 9’uncu sıradan girdi.

Adele ve Rich Paul çifti, ilişkilerini, temmuz ayında birlikte çıktıkları bir akşam yemeğinde doğrulamıştı. Çift, restoran çıkışı birlikte görüntülenmiş ve neşeli pozlar vermişti.

Çiftin bir arkadaşı da People dergisine, ilişkileri konusunda konuşurken, “henüz çok ciddi olmadıklarını amas birlikte çok iyi zaman geçirdiklerini” söylemişti.

19/09/2021 16:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: adele, yeni aşkı,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.