Adrenochrome nedir, nasıl elde edilir?

Wayfair olayı sonrası birçok farklı iddia ortaya atıldı

ads ads ads ads
13/07/2020

ads
Adrenochrome nedir, nasıl elde edilir?

Adrenochrome insan tarafından üretilen bir salgının oksitlenmiş hali olarak adlandırılıyor. Wayfair iddiaları sonrasında gündeme gelen konulardan biri de çocuk ticareti sonrası bu kişilerden adrenochrome elde edildiği olmuştu. Peki, sosyal medyadaki iddialarda adı geçen adrenochrome nedir?

ADRENOCHROME NEDİR, NASIL ELDE EDİLİR?

Milliyet’te yer alan habere göre: Adrenochrome vücutta salgılanan adrenalinin (epinefrin olarak da bilinir) oksitlenmiş halidir. Vücut bu kimyasalı korku veya heyecan sırasında gerçekleşen adrenalin patlaması ile salgılıyor. Adrenochrome'un, sünnet olan Koreli çocuklardan elde ettiği söylense de bu konuyla ilgili oldukça rahatsız edici iddialar da mevcut.

İddialara göre, adrenochrome 0-9 yaş aralığındaki çocuklardan elde ediliyor. Adrenochrome, korku ve heyecan sırasında yaşanan adrenalin patlaması ile salgılandığını için dehşet verici yöntemler kullanıldığı da iddialar arasında yer alıyor.

Wayfair iddiası nedir?

Potansiyel kurban işkence yöntemine maruz kalıyor ve ölüm süresi mümkün olduğunca uzatılıyor. Buna bağlı olarak vücudun salgıladığı adrenochrome miktarı çoğalıyor ve kurban öldürüldükten sonra boynun arka kısmından şırınga yardımıyla kimyasal alınıyor.

13/07/2020 15:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Adrenochrome, adrenalin,
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.