Afra Saraçoğlu: Güven yoksa asla!

Kendisi gibi oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile bir süredir aşk yaşayan Afra Saraçoğlu, ilişkide aradığı en önemli şeyin güven olduğunu söyledi. Saraçoğlu, "Benim için güven yoksa bir ilişki yaşamak mümkün değil" dedi

ads ads ads ads
04/08/2020

ads
Afra Saraçoğlu: Güven yoksa asla!

Oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun film setinde başlayan aşkları tam gaz devam ediyor.  Zaman zaman aşk pozlarını takipçileriyle paylaşan Saraçoğlu, bu kez ilişkide aradığı en önemli şeyin ne olduğunu açıkladı.

"GÜVEN YOKSA ASLA!"

ReTouch degisine konuşan 22 yaşıdaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı: 

Benim için güven yoksa bir ilişki yaşamak mümkün değil. Bu arkadaşlarım için de geçerli. O yüzden bir şeyler paylaşabileceğim insanlarla aramda önce güven duygusu oluşması gerekiyor.

"HUZUR"

Öte yandan Afra Saraçoğu, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle çekildiği tatil pozunu "Huzur" notuyla yayınlamıştı. Çift, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerinin 1. senesini de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutlamıştı.

"UZUN YILLAR BÖYLE BERABER GÜLELİM"

Afra Saraçoğlu, sevgilisi ile bu karesini, "1. yılımız kutlu olsun sevgilim. Uzun yıllar böyle beraber gülelim" notuyla yayınlamıştı.

"İYİ Kİ VARSIN"

Mert Yazıcıoğlu ise sevgilisi Afra Saraçoğlu ile bu pozunu sosyal medya hesabından, "İyi ki varsın" notuyla paylaşmıştı.

04/08/2020 10:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: afra saraçoğlu, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.