Ajda Pekkan: Daha üretken oldum

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

ads ads ads ads
07/07/2020

ads
Ajda Pekkan: Daha üretken oldum

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Ülkenin yaşadığı pandemi süreci ile ilgili konuşan Pekkan, "Herkes gibi ben de evde geçirdim. Evde oturmayı zaten çok seviyorum. Daha yaratıcı ve üretken oldum. İnşallah ülkemiz bu virüsü atlatır ve bütün ülke sağlığına kavuşur" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'da temmuz ayında sahne alacağı restorandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Pekkan, "Çok özel bir geceydi. Sahne öncesi hem kısa bir tatil, hem de nerede çıkacağımı görmeye geldim. Müthiş bir mekan olmuş" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nden bahseden Ajda Pekkan, konuyla ilgili şunları söyledi: Konserler çok güzel geçti. Devamı gelecek inşallah. Polat Bey çok güzel bir hareket yaptı. Bütün sanatçılara güzel bir yol açıldı. Diğer sanatçı arkadaşlar adına da çok mutlu oldum.

Süperstar, gazetecilerin ülkenin yaşadığı pandemi sürecini sorması üzerine ise şu ifadeleri kullandı: Herkes gibi ben de evde geçirdim. Evde oturmayı zaten çok seviyorum. Daha yaratıcı ve üretken oldum. İnşallah ülkemiz bu virüsü atlatır ve bütün ülke sağlığına kavuşur. Evinin yolunu tutan Ajda Pekkan, sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

07/07/2020 11:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ajda Pekkan, Magazin
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.