Akıncı, özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Akıncı özel gereksinimli çocuklar için Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı

ads ads ads ads
23/04/2019

ads
Akıncı, özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gereksinimli çocuklar için Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı, “Rengarenk 23 Nisan” etkinliğinde, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Algım Özel Eğitim Merkezi’nden öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, çocuklara, “Bayramınız kutlu olsun. Birlikte eğlenelim mi?” diye seslenerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Akıncı, şöyle konuştu:

“Hepinizin daha güzel, daha mutlu bir geleceğe ulaşmasını istiyoruz. Sizin daha güzel günlere ulaşmanız için çalışıyoruz. Siz güzel çocuklarımızın geleceğinin daha da güzel olmasını istiyoruz. Onun için sizler de bugünde geleceğe dair inançlarınızı pekiştirerek, yola devam edeceksiniz. Bugün sizin bayramınız, bir kere daha kutlu olsun. Hepinize en iyi dileklerimizi sunuyorum, gözlerinizden öpüyorum.”

ÇOCUKLAR CUMHURBAŞKANI İLE DANS ETTİ

Cumhurbaşkanı Akıncı’nın konuşmasının ardından sahneye çıkan çocuklar, Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı ile ele ele tutuşarak dans etti.

Çocuklar ve aileleri, Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı ile bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Akıncı, çocuklar için hazırlanan stantları tek tek ziyaret ederek, çocukların oyununa eşlik etti, çocuklarla birlikte boyama yaptı.

CSO, ÇOCUK KORUSU İLE ÇALDI

Cumhurbaşkanlığı bahçesindeki etkinlikte, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu ile konser verdi. Konseri, Cumhurbaşkanı Akıncı, çocuklarla birlikte izledi.

23/04/2019 19:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Akıncı, özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.