Alayköy'de sabaha karşı feci kaza

ads ads ads ads
10/02/2016

ads
Alayköy'de sabaha karşı feci kaza

Alayköy’deki ağıllar bölgesi yakınlarında kaza yapan arabadaki içki şişeleri ve etrafa saçılan kadın iç çamaşırları herkesi hayrete düşürdü

Güzelyurt-Lefkoşa Anayolu üzerinde bulunan Alayköy Ağıllar bölgesi yakınlarında dün sabah saatlerinde aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında M.Ç isimli 26 yaşındaki sürücü yaralandı.



Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, M.Ç (E-26) isimli sürücü yönetimindeki ZMJ 157 plakalı araç ile dün sabah 03.30 sıralarında Lefkoşa istikametine doğru seyir halindeyken, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu Ağıllar Çemberine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.



Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, çemberin bordür taşlarına çarptıktan sonra yolun sol tarafında bulunan trafik adasının üzerinde bir takla atıp tekerlekleri üzerinde durdu.

Sürücü alkollü çıktı…



Kazadan sonra arabada büyük çapta maddi hasar oluşurken, sürücü olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan ve hastanede gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından müşahede altına alınan sürücünün olay esnasında alkollü olduğu öğrenildi.

Alem dönüşü kaza



Alayköy ile Kermiya arasındaki yolda son dönemlerde sık sık kaza olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin bölgede bir an önce önlem alması gerektiğini söyledi.



Öte yandan Alayköy’deki ağıllar bölgesi yakınlarında kaza yapan arabadan etrafa saçılan içki şişeleri ve kadın iç çamaşırları herkesi hayrete düşürdü. Gördükleri manzara karşısında hayretlerini gizleyemeyen vatandaşlar olayı, ‘alem dönüşü kaza’ olarak değerlendirdi.

KAYNAK: DİYALOG - ONUR ULAĞ 

10/02/2016 11:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: alayköy, kaza
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.