Alcatel Idol 4 ile şimdi her şey daha gerçek‏

ads ads ads ads
27/10/2016

ads
Alcatel Idol 4 ile şimdi her şey daha gerçek‏

Alcatel Idol 4, aylık 2GB interneti ile ayda sadece 50,44 TL’ye teknoloji pazarındaki yerini aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle adaya gelen Alcatel Idol 4, “sanal gerçeklik gözlüğü” ile satışa sunuldu.

“Şimdi her şey daha gerçek” sloganı ile akıllı telefon pazarında çıkış yapan Alcatel Idol 4, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle adamıza geldi. Alcatel Idol 4, Turkcell hızı ve kalitesinde sunulan aylık 2GB interneti ile ayda sadece 50,44 TL’ye teknoloji pazarındaki yerini aldı.

İlk kez Barcelona’daki Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtılan ve “dört dörtlük telefon” söylemi ile öne çıkan Alcatel Idol 4, sanal gerçekliğe ilk adımda geniş bir kitleye hitap ediyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “sanal gerçeklik gözlüğü” ile satışa sunulan Alcatel hakkında detaylı bilgilere yer verildi.

“Akıllı telefon Turkcell internetsiz olmaz”

5,2 inçlik parlak ekran, 8 çekirdekli işlemci, kullanımı daha da zevkli hale getiren “BOOM” tuşu ve ileri donanımı ile dikkat çeken Alcatel Idol 4, sanal gerçeklik gözlüğü ve ayda 2 GB interneti de dahil ayda sadece 50,44 TL’den satılıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Alcatel Idol 4 için farklı satış seçenekleri duyuruldu.

Tarifelere ek ayda 40,44 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı telefon sahibi olma fırsatı sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, ayrıca “Akıllı telefonlar Turkcell internetsiz olmaz” teması ile satış alternatiflerine çok ayrıcalıklı “interneti dahil” seçeneklerini de ekledi.

Buna göre, 24 ay boyunca tarifelere ek, ayda 40,44 TL’den satışa sunulan Alcatel Idol 4, ayrıca 2 GB internet ile birlikte, ayda 50,44 TL’ye de alınabilecek. Alcatel Idol 4 akıllı telefon 12 ay taksit seçeneğinde ise teknoloji takipçilerine tarifelere ek ayda 74,44 TL’ye sunulurken, 2 GB internet ile birlikte bu rakam aylık 84,44 TL şeklinde belirlendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, tarifelere ek seçeneğinden sadece Eko, Eko Ekstra, Gold, Gold Mini, Flexi 2GB, Flexi 4 GB, Flexi 6 GB, Kurumsal Flex 3GB, Kurumsal Flex 5GB, Kurumsal Flex 7GB, Kamu 300, Kamu 500, Midi, Maxi, Mega, Platinum, Platinum Premium, Platinum Grand tarifelerindeki müşterilerin yararlanacağı duyuruldu.

BOOM tuşu ile kolaylık

Alcatel Idol 4 akıllı telefonun, BOOM tuşu, sanal gerçeklik uygulamaları ve stereo hoparlörü dikkat çekiyor.

Tek tuşla hızlı fotoğraf çekmek, ekranı parlatması, ses ayarı, fotoğraf ya da video paylaşımı gibi özellikler sunan Alcatel Idol 4, birçok özelliğinin yanı sıra müthiş bir “Sanal Gerçeklik Gözlüğü” deneyimi de yaşatıyor. 360 derece oyunlardan video ve fotoğraflara, sanal gerçeklik dünyasına yolculuk için gerekli tüm detayları kendi içinde barındıran telefon, “güçlü çift hoparlörle müziğin zirvesine yüksel” özelliğiyle de öne çıkıyor.

Alcatel Idol 4 akıllı telefonda HI-FI surround-sound JBL kulaklık ve Waves profesyonel ses geliştirme teknolojisi de bir arada yer alıyor.

 

27/10/2016 16:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alcatel Idol 4
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.