Alec Baldwin'in altıncı çocuğu dünyaya geldi

Ünlü aktör Alec Baldwin'in altıncı, eşi Hilaria'nın ise beşinci çocuğu dünyaya geldi

ads ads ads ads
10/09/2020
HK

ads
Alec Baldwin'in altıncı çocuğu dünyaya geldi

Ünlü aktör Alec Baldwin altıncı, eşi Hilaria ise beşinci kez bebek sevinci yaşıyor. 62 yaşındaki Amerikalı oyuncunun fitness eğitmeni olan 36 yaşındaki eşi, doğum haberini Instagram paylaşımıyla duyurdu ve bir erkek bebekleri daha olduğunu söyledi.

Hilaria Baldwin, "Dün akşam bir bebeğimiz oldu. O, mükemmel ve daha mutlu olamazdık. İsim için bizi izlemeye devam edin" notunu yazdı.

Alec Baldwin de dördüncü oğlunun, koluna çıkarttığı ayak izini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Yeni doğan bebek, Carmen (6), Rafael (5), Leonardo (3) ve Romeo'dan (2) oluşan kalabalık aileye katılacak.

Alec Baldwin'in önceki evliliğinden bir de 24 yaşında Ireland Baldwin adında bir kızı bulunuyor. Baldwin, Kim Basinger ile fırtınalı bir evlilik yaşamış, Hollywood'un olaylı davalarından biriyle 2002'de yollarını ayırmıştı. Kızları Ireland, şimdilerde ünlü bir model.

Hilaria Baldwin, geçen yıl Nisan'da ve Kasım'da iki kez düşükle sonuçlanan hamilelik yaşadıktan sonra, beşinci çocuğuna hamile olduğunu geçtiğimiz Nisan'da duyurmuştu. Düşük üzüntüsünün ardından sağlıklı hamileliğini, "Yeniden başlıyoruz" notuyla açıklamıştı.

2011 yılında tanışan Alec ve Hilaria Baldwin çifti, 29 Haziran 2012’de evlenmiş, ilk çocukları 2014'te dünyaya gelmişti.

10/09/2020 09:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alec Baldwin, Magazin, doğum, Baba, Bebek
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.