Aleyna Tilki: Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim

ads ads ads ads
03/02/2021

ads
Aleyna Tilki: Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim

İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan şarkıcı Aleyna Tilki'nin "Hastaneye gidiyorum" paylaşımı endişe yarattı. Kas spazmı geçirdiğini söyleyen Tilki, "Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı" dedi.

Instagram hesabından ‘doktora gidiyorum’ mesajını paylaşan Tilki, sevenlerini korkuttu. Gelen mesajların üzerine açıklama yapan ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

‘Hakkımda birkaç tane haber çıkmış ‘ben doktora gidiyorum’ deyince! Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. ‘Ne kadar emek, o kadar yemek’ diyorlar… Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürede her şey çok güzel.”

03/02/2021 09:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aleyna Tilki
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.