Alkol tesiri ile dehşet saçtı

ads ads ads ads
19/02/2019

ads
Alkol tesiri ile dehşet saçtı

(Kamalı Haber) - Girne’de 245 promil alkol tesiri altında eski kız arkadaşı 34 yaşındaki N.K.’nin evini basıp olay çıkaran ve eski kız arkadaşını darp eden 45 yaşındaki Soner Aslan suçüstü yakalandı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru, 19 Şubat 2019 tarihinde saat 03.00 sıralarında Girne Bahçeli Evler Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda ikamet eden eski kız arkadaşının kaldığı daireye gittiğini, içeri giren zanlının kendisini aldattığı gerekçesi ile N.K.’ye ait dizüstü bilgisayara tekme atıp kırdığını söyledi. Polis, olay esnasında 245 promil alkollü olan zanlının bilgisayarı kırdıktan sonra N.K.’nin boğazını sıkıp, kafasına yumruk atıp darp ettiğini, daha sonra mutfaktan aldığı 3 bıçağı yatak odasının kapısına sapladığını açıkladı. Polis, zanlının daha sonra apartman boşluğunda “Beni aldatamazsın, kime canım diyorsan söyleyeceksin” şeklinde yüksek sesle bağırdığı esnada suçüstü yakalandığını ifade etti.

Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, çevre sakinlerinden ifadeler alacaklarını kaydeden polis, soruşturma amaçlı zanlının bir sün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

19/02/2019 20:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alkol tesiri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.