Altıdan Sonra Tiyatro”nun HE-GO oyunu sahnelendi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin  (LTB) sunduğu 16. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde dün akşam, “Altıdan Sonra Tiyatro”nun “He-Go” oyunu sahnelendi

ads ads ads ads
21/09/2018

ads
Altıdan Sonra Tiyatro”nun HE-GO oyunu sahnelendi

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Surlariçi’nin kültür-sanat yaşamına katkı yapması vizyonuyla Bandabuliya’nın Toptancılar Hali bölümünde hizmete açılan Bandabuliya Sahnesi, yaz boyunca oynayan LBT’nin “Bir Bandabuliya Meselesi:Karagöz Sihirli Sebzeler” ve yeni sezon oyunu “Hayalet Kumpanya”dan sonra ilk kez bir konuk tiyatroyu ağırladı.

Halil Babür’ün yazdığı, Yiğit Sertdemir’in yönettiği  “He-Go” oyunu, insanın insana ve en çok ta kendine yabancılaşmasını anlatıyor.

UMMANEL’DEN KADİM’E FESTİVAL PLAKETİ

Oyun sonrasında Festival Repertuar Sorumlusu Aliye Ummanel, Kumbaracı50 ve Altıdan Sonra Tiyatro Genel Koordinatörü Gülhan Kadim’e festival plaketini takdim etti. “Türkiye’nin en üretken tiyatrolarından” dediği  Altıdan Sonra Tiyatro’yu festivalde konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Ummanel, tüm ekibi başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

10 Eylül’de başlayan festivalin son haftasında ise 25 Eylül’de Semaver Kumpanya’nın “Akşam Yemeği” oyunu ve 27 Eylül’de Dostlar Tiyatrosu’nun “Göçmenleeeer” oyunu yer alacak.

Festival oyunlarına bilet, biletinial.com adresinden ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan temin edilebilir.

21/09/2018 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Altıdan Sonra Tiyatro”nun HE-GO oyunu sahnelendi, i haebr, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.