“Altın Kadeh Meyhaneleri” etkinliği yılbaşı özel eğlencesi ile iki farklı mekanda

ads ads ads ads
24/12/2018

ads
“Altın Kadeh Meyhaneleri” etkinliği yılbaşı özel eğlencesi ile iki farklı mekanda

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlenen Altın Kadeh Meyhaneleri, 31 Aralık’ta yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşanacağı ‘‘Yılbaşı Özel Gecesi’’ ile Gönyeli ve Girne’de, iki farklı mekanda konuklarına eğlencenin en keyifli ve unutulmaz halini yaşatmaya geliyor.

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda gerçekleştirilen, Kuzey Kıbrıs’ta meze, müzik ve muhabbeti bir arada dolu dolu yaşatan tek etkinlik serisi olan Altın Kadeh Meyhaneleri, yeni yıla çok özel etkinliklerle giriyor. 2019 yılının doludizgin eğlence ile karşılanacağı ve unutulmaz anların yaşanılacağı Altın Kadeh Meyhaneleri, rakıseverlere bu yıl Gönyeli ve Girne’de düzenlecek alternatif etkinlikler ile çifte eğlence sunuyor. Altın Kadeh Meyhaneleri’nin 31 Aralık Pazartesi akşamı ‘‘Yılbaşı Özel Gecesi’’ ile Gönyeli’deki buluşma noktası Ömerli Meyhane, Girne’de ise Hürdeniz Fish & Meat Restaurant olacak.

Kendine has altın rengini bekletildiği meşe fıçılardan alan ödüllü Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlenen Altın Kadeh Meyhaneleri, yılbaşında rakı tutkunlarına tadı damaklardan gitmeyecek çok özel bir ziyafet sunacak. Rakı tutkunları 2019’a Altın Kadeh Meyhaneleri’nin unutulmaz atmosferinde kadeh kaldırarak girerken, iki özel mekanda da birbirinden eğlenceli canlı performanslar geceye renk katacak. Eğlencenin saat 20.00’de başlayacağı gecede, Ömerli Meyhane’de Sabri Oğuzkan ve Orkestrası özel performansı ile eğlenceyi doruklara taşırken, Hürdeniz Fish&Meat Restaurant’ta ise birbirinden yetenekli 4 müzisyenden oluşan ‘Happy Men Project’in seslendireceği şarkılar ile müzik ziyafeti yaşanacak.

Yeni yıla özel seçkin menüler, doyumsuz eğlence sunan canlı performanslar ile yine bambaşka deneyimler yaşatacak Altın Kadeh Meyhaneleri ‘‘Yılbaşı Özel’’ gecesini kaçırmamak için masa rezervasyonu yaptırılması tavsiye ediliyor. Yeni yılı Ömerli Meyhane’de geçirmek isteyen rakıseverler 0533 863 92 13 numaralı telefondan, Hürdeniz Fish&Meat Restaurant’ı tercih edecek olan rakıseverler ise 0533 868 88 38 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilecekler.

Altın Kadeh Meyhaneleri’nden ‘‘Yılbaşı Özel’’ davetiyesi kazanma fırsatı

Rakı tutkunlarını yıl boyunca birbirinden özel etkinlikler ile buluşturan Tekirdağ Rakısı Altın Seri eşliğinde gerçekleşen Altın Kadeh Meyhaneleri, yılbaşında da hoş sohbetin, özel tatların ve eğlencenin en güzelini yaşatacak. Altın Kadeh Meyhaneleri, 31 Aralık ‘‘Yılbaşı Özel Gecesi’’ için sosyal medya hesaplarından gerçekleştireceği yarışma ile şanslı kişilere çift kişilik davetiye kazanma fırsatı sunacak. Sosyal medya kullanıcıları Altın Kadeh Adada (altinkadehadada) Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarını takip ederek, sosyal medya hesaplarından duyurulacak olan yarışma detayları doğrultusunda yarışmaya katılma şansı yakalayacak. Yıl boyunca devam edecek olan etkinlik ve kampanyalara dair tüm detaylar “altinkadehadada” sosyal medya hesapları veya www.altinkadeh.com web sitesi aracılığıyla takip edilebilir.

24/12/2018 13:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Altın Kadeh Meyhaneleri
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.