Altıncı’nın İlk Kitabı Çıktı

  Eğitimci, yazar ve çevirmen Rüya Mert Altıncı, “Şehirleri Konuşturan Kadınlar” kitabı ile okurla buluştu.

ads ads ads ads
25/03/2021

ads
Altıncı’nın İlk Kitabı Çıktı

  Eğitimci, yazar ve çevirmen Rüya Mert Altıncı, “Şehirleri Konuşturan Kadınlar” kitabı ile okurla buluştu. “Şehirleri Konuşturan Kadınlar”  Türkiye'de ‘Flora Kitap’ tarafından yayımlandı. Kitap, Kıbrıs’ta okuyucularla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde satışa çıktı.  Atıncı’nın kaleme aldığı “Şehirleri Konuşturan Kadınlar” kitabı okuyucular tarafından büyük bir beğeni topladı.

   Kraterlerinin çoğunun Kıbrıslı olduğu, 4 farklı mevsimde, Polonya, Yunanistan, Bürüksel ve Almanya ülkelerinde geçen 4 aşk hikayesi ve bir de hepsini birbirine bağlayan bir hikaye içeren kitapta ayrıca felsefe, sanat, edebiyat ve müzik konuları da işlendi.

   Kitapla ilgili çok güzel yorumlar almaya başladığını söyleyen Altıncı, “ ‘Şehirleri konuşturan kadınlar’ kendi seyahatlerimden esinlenerek, yanlarından geçip gittiğimiz insanların hayatlarını farkında olmadan nasıl değiştirebileceğimiz düşüncesi üzerine yazdığım, klasik masalların yardıma muhtaç kadınlarının aksine kendi ayakları üstünde duran, güçlü, kendini geliştirmiş kadın karakterlere sahip bir kitap oldu” ifadelerini kullandı.

 

25/03/2021 12:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rüya mert altıncı, Şehirleri Konuşturan Kadınlar, kitap
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.