Amber Heard ile Elon Musk mahkemelik oldu

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki şiddet iddiası gündemdeki yerini korurken, mahkemede adı geçen Elon Musk'tan sürpriz bir hamle geldi.

ads ads ads ads
04/08/2020

ads
Amber Heard ile Elon Musk mahkemelik oldu

Johnny Depp'in, kendisini eski eşine şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı dava devam ediyor. Depp ile Heard arasındaki ihanet iddialarında adı geçen Elon Musk'ın da, Amber Heard'a dava açtığı ortaya çıktı

Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı iftira davası sürüyor.

Ünlü oyuncunun ayrılık sonrası Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile yaşadığı ilişkiyle ilgili yeni bir dava haberi daha ortaya çıktı. Amber Heard’ün yakın çevresinden Jennifer Howell, ünlü oyuncunun Elon Musk’tan bebek sahibi olmak için embriyo dondurma işlemi uygulattığını iddia etti. Yani çiftin istediği zamanda gerçekleşecek doğum için laboratuvarda yumurta ve spermleri birleştirilerek donduruldu.

Heard’den ayrılan Elon Musk ise bu embriyoların iptal edilmesi için yeni bir dava açtı. Howell’ın iddiasına göre, Musk bu embriyoların yok edilmesini isterken, Heard ise embriyoları koruyup bir bebek sahibi olmak istedi. Ortaya atılan yeni iddiaların iftira davasında da gündeme gelmesi bekleniyor. Amber Heard, şimdilerde Bianca Butti ile ilişki yaşıyor, Musk ise şarkıcı Grimes’la bir bebek sahibi oldu.

04/08/2020 09:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: amber heard, ellon musk, magazin
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.