Angelina Jolie Brad Pitt'ten boşanıyor

ads ads ads ads
21/09/2016

ads
Angelina Jolie Brad Pitt'ten boşanıyor

ABD'li ünlü oyuncu Angelina Jolie, Brad Pitt'ten boşanmak için dava açtı.

ABD'li yıldız Angelina Jolie, kendisi gibi oyuncu olan eşi Brad Pitt'ten boşanıyor. Çiftin boşanmasına, Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu öne sürülüyor.

Amerikan basınına yansıyan haberlere göre, 41 yaşındaki Jolie, 52 yaşındaki eşi Brad Pitt'ten boşanmak için dava açtı.

2004 yılında birlikte olmaya başlayan çift, Ağustos 2014'te Fransa'da evlenmişti.

Jolie-Pitt çiftinin üçü biyolojik, üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Boşanma davası açan Jolie'nin altı çocuğunun velayetini istediği bildirildi. Ancak Pitt'in, çocuklarının velayetini Jolie'ye bırakmak istemediği belirtildi.

Bir süre önce, Pitt’in, eşini 40 yaşındaki Fransız aktris Marion Cotillard ile aldattığı yazılmıştı. 

Ünlü magazin sitesi TMZ, yıldız oyuncu Jolie'nin Pitt'ten; alkol, marihuana ve öfke kontrolü gibi konulardaki sorunları nedeniyle boşanmak istediğine dair iddialar da olduğunu ancak bu duyumların teyit edilemediğini belirtti.

Cotillard, ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf'ı canlandırdığı 2007 yapımı "La môme" (Kaldırım Serçesi) filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanmıştı.

Fransız aktrisin Paris'teki ailesine yakın bir kaynak ise Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, Jolie-Pitt çiftinin boşanmasına neden olduğu sürülen Cotillard'ın 43 yaşındaki aktör Guillaume Canet ile ilişkisinin sürdüğünü söyledi. Kaynak, "Bunlar Marion'ın duymak istemediği iddialar. Guillaume'u Brad ile aldattığına dair iddialar onu kesinlikle yıkacaktır" dedi.

2007 senesinden beri birlikte olan ancak evlenmeyen Cotillard-Canet çiftinin Marcel adında beş yaşında bir çocuğu bulunuyor.

21/09/2016 13:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Angelina Jolie, Brad Pitt, Boşanma
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.