Angelina Jolie şikayetçi oldu

Angelina Jolie, Brad Pitt’ten boşanma sürecini yürüten özel yargıçtan şikayetçi oldu. Jolie, yargıcın Pitt’in avukatlarından biriyle iş ilişkileri konusunda yeterince açık olmadığını iddia etti

ads ads ads ads
13/08/2020

ads
Angelina Jolie şikayetçi oldu

Brad Pitt, çocuklarıyla zaman geçirmek üzere düzenli olarak eski eşi Angelina Jolie'nin evine gidiyor olsa da ikili arasındaki hukuk mücadelesi bitmedi.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ndeki dosyaya göre Jolie, 2016’da açtığı boşanma davasından Yargıç John W. Ouderkirk’ün çıkarılması gerektiğini iddia etti. Jolie’ye göre yargıç, Pitt’in avukatı Anne C. Kiley’nin de dahil olduğu diğer davalarına dair yeterince açık davranmadı.

Ouderkirk, davalının avukatıyla arasındaki mevcut müşteri ilişkisini gösteren davaları açıklamadı. İddiaya göre Pitt’in avukatı dikkat çekici bir davadaki görevinin uzatılması için Yargıç Ouderkirk’ün mali çıkarlarını aktif olarak savundu. Diğer ünlü çiftler gibi Pitt ve Jolie de dosyaların ve içlerindeki kişisel, mali ayrıntıların gizli tutulması için özel yargıca para ödüyor.



Jolie’nin pazartesi günü yaptığı başvuru, özel bir yargıcın diğer yargıçların uymakla yükümlü olduğu şeffaflık ve çıkar çatışması kurallarına uyması gerektiğini vurguluyor. Page Six ’in haberine göre Pitt tarafı, Ouderkirk’ü davada tutmak konusunda ısrar ediyor.

13/08/2020 12:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: angelina jolie, brad pitt, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.