Angelina Jolie’nin Youtube kanalı kapatıldı

ads ads ads ads
03/09/2019

ads
Angelina Jolie’nin Youtube kanalı kapatıldı

Artık Youtuber olduğunu duyuran 44 yaşındaki oyuncu Angelina Jolie’nin Youtube kanalı onaylandıktan sonra kapatıldı. Jolie’nin hesabını tekrar geri alıp alamayacağı bilinmiyor.

Daily Mail’in haberine göre Jolie birkaç gün önce kendi adına bir kanal açtı. Fakat Youtube yönetimi tarafından önce onaylanan ve 4 binin üstünde abonesi olan kanal daha sonra kapatıldı. Jolie’nin hesabını takip etmek isteyenler “Bu hesap, YouTube’un başkasının kimliğine bürünmeyi yasaklayan politikasını ihlal ettiği için feshedildi” ifadesiyle karşılaşıyor.

Youtube biyografisinde, “Yıllarca Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve mülteciler için özveriyle hizmet veren Angelina Jolie, Nisan 2012’de Özel Elçi olarak atandı. Jolie, genişleyen rolünde, kitlesel nüfus yer değiştirmelerine neden olan büyük krizlere Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği temsilcisi olarak diplomatik seviyede odaklandı. Ayrıca küresel yerinden olma konularında karar vericilerle de irtibat kurdu. Bu çalışma sayesinde evlerinden kaçmak zorunda kalan insanlara çözüm bulmada hayati bir sürece katkıda bulundu” ifadeleri geçen Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Jolie, kanalı bu göreviyle ilgili içerikler üretmek için açmıştı. Sanatçı kanalında, BM Genel Kurul Toplantısı’ndan iki konuşma videosunu paylaşmıştı.

03/09/2019 15:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Angelina Jolie’nin Youtube kanalı kapatıldı, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.