Apple Card kullanımı daha işlevsel olacak

Yaklaşık olarak 9 yıldır Apple’ın CEO görevini yöneten Tim Cook üst seviye hizmetlere odaklandı ve Apple Card faizsiz ödeme bunlardan sadece birisi

ads ads ads ads
04/05/2020

ads
Apple Card kullanımı daha işlevsel olacak

Her ne kadar akıllı telefonlara yönelse bile, yine de firmanın gelirlerinin büyük bir bölümü hizmetler kategorisine ait. Bu kategoriler içerisinde en çok dikkat çekeni de Apple Card olduğu açık. Aynı zamanda bu hizmetin faizsiz ödeme gibi planlar sunduğu da biliniyor. Ancak daha önceden sadece belli cihazlar için bu imkan veriliyordu.

 

Goldman Sachs ile ortaklık kuran Apple, kart sistemine geçmişti. Böylece şirket daha otomatik bir sistem başlattı. Şimdi geldiğimiz noktada kuruluş bu otomatik sistemi bütün akıllı cihazlara yaymak istiyor. Böylece Apple tarafından sunulacak kart hizmeti daha büyük bir talep alabilecek.

 

Peki Apple Card tam olarak ne sunacağını söylüyordu? Şirket tarafından yapılan açıklamada bu hizmeti alan kişilerin çok daha avantajlı olacağı söyleniyordu. İsteyen herkesin 24 ay taksitle iPhone alabildiği bu kart, aynı zamanda %3 geri ödeme teklif ediyordu.

 

Böylece bu sistemi kullanan kişiler kazandıkça daha çok kazanıyordu. Şimdi ise bütün bu sistemler diğer cihazlara da getirilmek isteniyor.

 

 

04/05/2020 11:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: apple, apple card,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.