Apple CarPlay Google Haritalar desteğine kavuştu

Merakla beklenen Google Haritalar desteği iOS 12 ile Apple CarPlay uygulamasına geldi

ads ads ads ads
19/09/2018

ads
Apple CarPlay Google Haritalar desteğine kavuştu

Uzun süredir beklenen ve özellikle otomobilinde iPhone kullanıp CarPlay üzerinden Google Haritalar hizmetine erişmek isteyenlere müjde verelim. Dün akşam saatlerinde duyurulan iOS 12 ile beraber bu yeni özellik de kullanıma sunuldu.

Apple CarPlay Google Haritalar desteğine kavuştu

Otomobilinde iPhone telefonunda Google Haritalar kullanmak isteyenlerin hayalleri yeni işletim sistemi ile gerçek oluyor. Bunun için iOS işletim sistemi yüklü telefonunuzda Google Haritalar'ın 5.0 sürümünü kullanmanız gerekiyor. Google Haritalar sürümünü kontrol ederek gerekli güncellemeleri yaptığınızda yeni servisten yararlanabiliyorsunuz.

Bugüne kadar sadece Apple Haritalar hizmetini destekleyen CarPlay, yeni güncelleme ile artık Google Haritalar'ı kullanmaya izin veriyor. Bu özelliğin geleceği Apple tarafından daha önce açıklanmıştı. Ancak iOS 12 resmi olarak kullanıma sunulmadan önce son kullanıcılar tarafından denenmemişti. Eğer siz de Google Haritalar'ı CarPlay üzerinden kullanmak istiyorsanız telefonunuzu iOS 12'ye güncelledikten sonra Google Haritalar sürümünü de kontrol etmeyi unutmayın.

19/09/2018 22:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Apple CarPlay Google Haritalar desteğine kavuştu, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.