Apple Watch 9 nasıl görünecek

Apple Watch Series 9 tasarımı sızdırıldı! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, ilk Watch modelini satışa sunmasından kısa bir süre sonra, akıllı saat pazarında liderliğe yükselmişti.

ads ads ads ads
20/11/2022

ads
Apple Watch 9 nasıl görünecek

Aslında Apple, akıllı saat pazarına rakiplerinden hayli geç girmişti. Fakat Apple’ın mevcut ekosistemi, Cupertino merkezli şirketin pazarı kısa sürede domine etmesine zemin hazırladı.

İlk Apple Watch satışa sunulduktan sonra 8 farklı Watch modeli daha raflardaki yerini aldı. Apple bu modeller boyunca tasarım çizgisini genel olarak benzer kalibrelerde tuttu. Değişen tek şey ise ekran boyutu oldu diyebiliriz. İlk Watch modeline nazaran çerçeveleri incelten Apple, bu sayede daha modern bir görünüm sundu.

Peki gelelim asıl konumuza. Yeni Watch modelinde herhangi bir değişiklik olacak mı? Malum, sistem özellikleri tarafında zaten bazı yenilikler gelecektir. Fakat bizlerin asıl merak ettiği unsur yeni Watch modelinde tasarım anlamında bir yenilik olup olmayacağı diyebiliriz.

Apple’a yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre Apple Watch 9, bu yıl satışa çıkan Series 8 ile aynı çizgide olacak. Yani saatte tasarım anlamında herhangi bir yenilik bulunmayacak.

Zaten artık Apple’ın tasarım anlamında bu kasa için fazla bir yenilik şansının kalmadığını da belirtmemiz gerekiyor.

20/11/2022 11:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Apple Watch 9, nasıl,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.