Apple'dan 1 haftada ikinci güncelleme

Apple hala iPhone'lardaki tüm sorunları çözebilmiş değil.  

ads ads ads ads
09/11/2019

ads
Apple'dan 1 haftada ikinci güncelleme

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone modelleri için iOS 13.2'yi geçtiğimiz hafta kullanıma sunmuş, güncelleme pek çok kullanıcının cihazında sorunlara neden olmuştu. iOS 13'te ortaya çıkan sorunlar ile gündemde olan Apple bu sorunu çözebilmek için bir haftada ikinci güncellemesini yayınladı.  

Eylül ayı itibari ile iOS 13.1, iOS 13.1.1, iOS 13.1.2 ve iOS 13.1.3 güncellemelerini yayınlayan Apple hala iPhone'lardaki tüm sorunları çözebilmiş değil.  

Apple'ın iPhone modelleri için geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 13 hatalar ile anılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 13.2'yi kullanıma sunan firma yine pek çok şikayet almıştı. 

9to5Mac'te yer alan habere göre, güncellemeyi yükleyen kullanıcılar telefonlarının arka planında çalışan uygulamalardan eski performansı almadıklarını iddia ediyordu. 

Daily Mail'in haberine göre, Apple bu sorunu çözmek için bir güncelleme daha yayınladı. Şirket iOS 13.2.2 ile söz konusu sorunu çözmeyi hedefliyor. iOS 13.2.2 güncellemesinde RAM yönetimi düzeltmeleri, hücresel veri performansı gibi birçok düzeltme bulunuyor. 

Peki Apple kullanıcıları iOS 13.2 yayınlanmadan önce hangi sorunlar ile karşılaşıyordu?

Örneğin geçtiğimiz dönemde yayınlanan  iOS 13.1.3 güncellemesindeki 'AirDrop sorunu' pek çok iPhone kullanıcısını etkilemişti. 

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kullanıcıları söz konusu güncellemeyi yaptıktan sonra ‘iPhone’unuz güncellenene kadar Ultra Geniş Bant kullanılamaz’ uyarısı almaya başlamıştı. 

iOS 13.2 İLE HANGİ YENİLİKLER GELMİŞTİ?

iOS 13.2 güncellemesinin en dikkat çeken yeniliği Deep Fusion kamera teknolojisi. Söz konusu özellik düşük ışıkta fotoğraflarınızın daha kaliteli çıkmasını sağlıyor. 

Yeni güncelleme ile iPhone’lara yeni emoji’ler de geldi. IOS 13.2 ile gelen bir başka yenilik ise dijital asistan Siri'ye gelen gizlilik kontrolü oldu. Artık kullanıcılar Siri etkileşimlerini Apple ile paylaşmama seçeneğine de kavuştu.

GÜNCELLEME HANGİ İPHONE'LARA GELDİ?

ABD merkezli teknoloji devi Apple 2016'dan önce çıkan modellere iOS 13 serisini desteklemiyor.

09/11/2019 16:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: apple, iphone
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.