Arap Starlar Yeni Yıla Kıbrıs’ta Girdi

ads ads ads ads
01/01/2019

ads
Arap Starlar Yeni Yıla Kıbrıs’ta Girdi

Arap dünyasında önemli bir hayran kitlesi bulunan keman virtüözü Divanessa Azad ve Lübnan’ın ünlü şarkıcısı Walid Toufic, Orta Doğu ülkelerinden gelerek yeni yıla Kuzey Kıbrıs’ta giren konuklarına keyifli bir gece yaşattı.

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde Orta Doğu ülkelerinden gelen konuklara özel bir yılbaşı partisi düzenlendi. Gece, Lübnanlı ünlü keman virtüözü Divanessa Azad’ın muhteşem performansıyla başladı. Orta Doğu ülkelerinde önemli bir hayran kitlesi bulunan Divanessa Azad, sahnede yaklaşık bir saat kalarak kemanı ile müzik ziyafeti sundu.

Gecenin ikinci büyük ismi ise Walid Toufic oldu. Birbirinden hareketli şarkılarla temponun bir an olsun düşmesine izin vermeyen sanatçı, hayranlarını coşturdu. Özellikle kadın hayranları gece boyunca danslarıyla Walid Toufic’e eşlik etti.  Arap ülkelerinin tamamında hayranları bulunan ve şarkıları en çok söylenenler arasında yer alan Walid Toufic, yaklaşık üç saat sahnede kalarak yeni yıla sevenleriyle birlikte muhteşem bir giriş yaptı.

01/01/2019 19:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Merit Royal Hotel
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.