Arda Kural setlere döndü

ads ads ads ads
22/02/2020

ads
Arda Kural setlere döndü

Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural Tutunamayanlar dizisinde rol alacak.

Eyvah Babam dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran ve yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan Arda Kural, zor günleri geride bıraktı.

2017 yılında Psikonevroz teşhisi konulan ve bir süre tedavi gören Kural, setlere geri döndü.

39 yaşındaki Kural, Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna dahil oldu. Haberi dizisinin senarist ve yönetmenlerinden Osman Nail Doğan sosyal medyadan duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Annesi Gülnur Kural’la birlikte Büyükçekmece’deki bir apartman dairesinde yaşayan ünlü oyuncu, maddi sıkıntılar nedeniyle evden çıkarılmıştı.

Anne Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural’dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu.

22/02/2020 14:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Arda Kural, Tutunamayanlar dizisi, setler, haber
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.