Arda Turan Bill Gates ile birarada!

ads ads ads ads
16/12/2015

ads
Arda Turan Bill Gates ile birarada!

2015 Dünya Kulüpler Kupası için Japonya'da bulunan Barcelona'nın sürpriz konuğu vardı. Microsoft'un kurucusu ve sahibi Bill Gates, Barcelona başkanı Bartolome'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Arda Turan ve Aleix Vidal da hazır bulunurken, konu yoksullukla mücadeleydi.

Barcelona ile Bill&Melinda Gates Vakıfları, 2011'de yardıma muhtaç çocuklar için işbirliği anlaşması yaptı. Bu anlaşmaya paralel olarak Japonya'da Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Bill Gates Vakfı Başkanı Bill Gates biraraya geldi. Taraflar fikir alışverişinde bulunurken, görüşmede Katalan devinin iki oyuncusu Arda Turan ile Aleix Vidal da yer aldı.

Barcelona Vakfı, Bartomeu ile Billi Gates'in ilk kez biraraya geldiğini açıklarken, iki vakfın "Yoksulluğu yenelim" kampanyasının konuşulduğu duyuruldu.

Toplantıda hazır bulunan isimlerden Arda Turan görüşmeyle ilgili fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken, "Bill Gates ile tanışıp onun değerli fikirlerini bu güzel toplantıda dinlemek çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

 

16/12/2015 17:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Arda Turan, Bill Gates
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.