Arıklı: Hükümet ancak eylem yaparak sesini duyuranlara yardımcı oluyor

ads ads ads ads
08/06/2020

ads
Arıklı: Hükümet ancak eylem yaparak sesini duyuranlara yardımcı oluyor

Meclis Genel Kurulu devam ediyor. Meclis Genel Kurul’a, Hukuk Siyasi İlişkiler ve Dışilişkiler komitesinin gündeminde olan Belediyeler Değişiklik Yasa Tasarısının iç tüzüğün ilgili maddesine göre,  AB Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici Özel Komitesi gündemine alındığı bilgisi verildi.

İç tüzüğün 62. maddesi uyarınca YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı söz aldı ve eylemler konusunda konuşma yaptı.

Her hafta Meclis açıldığında pandemi döneminde zarar gören kişilerin Meclis önünde eylem yaptığını ifade eden Arıklı, “Bu hükümetin bir özelliği var ağlayana meme var, ağlamayana yok” dedi. 

Hükümetin ancak eylem yaparak sesini duyuranlara yardımcı olduğunu savunan, hükümet etmenin bu anlama mı geldiğini soran Arıklı, hükümetin reel sektöre yönelik tedbir almak için ne yaptığını sordu.

“Bu dönem taşın altına eliniz sokacağınız dönem” diyen Arıklı, 233 kişinin Kalkınma Bankası’ndan kredi alamadığını ve bu sebeple de bir çok iş yerinin açılamadığını söyledi.

Sicil affı konusunda bir an önce düzenlemeye gidilmesi gerektiğini ifade eden Arıklı, yarın Turizm Seyahat Acenteleri Birliği’nin eylem yapacağını, bir yıl önce satılan paketler için sorunlar yaşandığını, KKTC’de bu konuda henüz çözüm üretilmediğini kaydetti.

08/06/2020 17:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: erhan arıklı, meclis, haberkibris,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.