Artık profilinize beş bağlantı ekleyebileceksiniz

Yıllar süren direnişin ardından Instagram, kullanıcıların profil sayfalarına birden fazla bağlantı eklemelerine izin veriyor.

ads ads ads ads
20/04/2023

ads
Artık profilinize beş bağlantı ekleyebileceksiniz

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, değişikliği Salı günü kendi yayın kanalı aracılığıyla duyurdu. “ Artık Instagram biyografinize beş adede kadar bağlantı ekleyebilirsiniz” dedi. “Muhtemelen sahip olduğumuz en çok talep edilen özelliklerden biri olacak.”

Bunun için fotoğraf tablonuzun ve öne çıkanların üzerinde görünen “Profili düzenle” düğmesine dokunarak Instagram profilinize bir bağlantı ekleyebilirsiniz. Kullanıcılara sunulan değişiklikle birlikte Instagram, birden fazla bağlantı eklemenizi bile isteyecek.

Bağlantıları görüntülemek için tasarlanan Meta arayüzü, şirketin şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en şık şey değil ama işlevsel. Görünen ilk bağlantıya dokunmak, tüm bağlantıları aynı anda görmenizi sağlayan bir seçim ekranı açacak. Böylece en başta hangi bağlantı olursa olsun tıklayan kişi hepsini görecek

İnsanları diğer sosyal profillerine yönlendirmek için zaten Linktree gibi hizmetleri kullananlar, bunu yapmaya devam edecek çünkü bu platformlar daha fazla kişiselleştirme sunuyor ve beşten fazla bağlantı eklemenize izin veriyor. Ancak bunun haricinde artık direkt olarak bağlantılar da profillere eklenebilecek. Bazıları için çok önemli olmasa da içerik oluşturucular için oldukça önemli olan bu durum insanları başka sitelere yönlendirirken kolaylık sağlayacak.

20/04/2023 15:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Instagram, kullanıcı, profil,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.