Miray Daner ile Boran Kuzum aşklarını ilan etti

Geçtiğimiz yıl Kubilay Aka ile ilişkisini bitiren Miray Daner'in bir süredir meslektaşı Boran Kuzum ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili, önceki gün fotoğraflarına kalp emojisi koyarak aşklarını ilan etti.

ads ads ads ads
05/08/2020

ads
Miray Daner ile Boran Kuzum aşklarını ilan etti

Oyuncu Miray Daner ve Boran Kuzum, 'Vatanım Sensin' dizisinde birlikte rol almış ve o dönemden beri arkadaşlıklarını hiç koparmamıştı. Geçtiğimiz yıl Kubilay Aka ile yollarını ayıran Daner'in bir süredir Kuzum ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ikili, önceki gün sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğrafını paylaştı. Miray Daner, Boran Kuzum'un tek başına olduğu bir kareye kalp emojisi koydu.  Kuzum da Daner ile fotoğrafını paylaştı. 

İkili böylelikle aşklarını ilan etmiş oldu. Öte yandan ikili, karantinadayken sosyal medyadan canlı yayın yapmıştı.

Boran Kuzum, Daner'e "Karantina günlerinde bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemişsin. Şu güzelliğe bak. Bir de bana bak!" diyerek iltifat yağmuruna tutmuştu.

"BUGÜNE ÖZEL SÜSLENDİM"

Miray Daner ise Boran Kuzum'a, "Bugüne özel süslendim. Yoksa bir haftadır korkunç halde geziniyordum" şeklinde yanıt vermişti.

"HERKES MUTLU OLSUN"

Miray Daner'in eski aşkı Kubilay Aka ise konuyla ilgili, "Herkes mutlu olsun. Benim kalbim şu an boş" ifadelerini kullanmıştı.

05/08/2020 12:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: miray daner, boran kuzum, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.