Asla terk edilemeyecek 5 erkek tipi

ads ads ads ads
13/06/2022

ads
Asla terk edilemeyecek 5 erkek tipi

Bazı erkekler harikadır, kadınlar onlardan asla ayrılmak istemezler. Hayata karşı duruşları, olaylara yaklaşımları ya da karakterleri onları vazgeçilmez kılabilir. Kadınlar, hayat dolu, spontane ve heyecan verici erkeklere ilgi duyabilir ancak vazgeçilmez olmak çok daha ötesini gerektirir. İşte asla terk edilmeyecek 5 erkek tipi...

AKILLI OLANLAR

Görünen o ki, bir erkek ne kadar zekiyse, sadakatsiz olma olasılığı da o kadar düşük. Finlandiya'da zeki erkeklerin sadece evlenmekle kalmayıp aynı zamanda mutlu bir evliliği sürdürme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteren bir araştırma yapıldı.

Ama tabi akıllı erkeğin terk edilememesinin nedeni bu değil… Akıllı adam, şartlar ne olursa olsun çıkış yolunu bulur. Doğru anda doğru bir dokunuş yapar.

Kendine has bir ışığı vardır. Kariyerlerinde bir şekilde başarıyı yakalarlar ve aynı şekilde ilişkilerinde de en doğru olanı bulmakta ve uygulamakta zorlanmazlar. İnce zekâları etkileyici esprilerle ilgili yüksek tutabilmesini sağlar. 

Bu özellikler onları birçok kadın için vazgeçilmez kılar.

HER DAİM GÜLÜMSETMESİNİ BİLENLER

Asla terk edilmeyecek erkek tiplerinden biri de her daim gülümsetmesini bilenlerdir. Kadınlar, gülümsetilmeyi sever. İyi ve kötü günde onu gülümsetmeyi başarabilecek bir erkek bulduklarından ondan vazgeçmeleri oldukça zordur.

Sizi güldüren kişi aynı zamanda içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaran kişidir. Sizi en kötü ruh halinizden çıkarabilir ve herhangi bir acıyı unutmanıza yardımcı olabilirler.

Hayat o kadar çok iniş ve çıkışlarla dolu ki. O karanlık günlerde ışığı bulmanıza yardımcı olan ve zor zamanlarda gülümsemeyi sağlayan biriyle birlikte olmak harika olur.

GERÇEK BİR BEYEFENDİ OLANLAR

Gerçek beyefendilik klas bir ceketle olmaz. Kadınlar, gerektiğinde onu teşvik eden gerektiğinde koruyan nerede nasıl davranması gerektiğini bilen erkeklere bayılır.

Gerçek bir beyefendinin terk edilmesi oldukça zordur.

SORUMLULUK SAHİBİ OLANLAR

Sorumluluklar hayatın her noktasında kendimize ve çevremize karşı bizi sınar.

İster evin faturaları olsun ister ilişkinin gerektirdiği bir takım romantik görevler… 

Sorumluluk sahibi erkekler, kadınların güven hissi yükseltir bu da onların her anlamda sığınılacak bir liman olmalarını sağlar. Gerekenler için gerektiği anda orada olan erkekler vazgeçilmezdir.

YAŞAMAYI BİLENLER

Kadınlar, dümene geçtiklerinde harikalar yaratan erkeklere bayılır. Yaşamasını bilen birini kim sevmez ki… Yaşama ilham olan, yaşamı kenarından izleyen değil içine giren erkekler kadınlar için oldukça ilgi çekicidir ve terk edilmeleri oldukça zordur.

Yaşamayı bilen, hayatın her anından çeşitli güzellikler çıkaran insanlar doğal olarak eğlenmeyi seven insanları etrafında toplarlar. Onlar eşlerine yaşamı çekici kılan tüm güzellikleri yaşatır. Daha ne olsun…

13/06/2022 21:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Asla terk edilemeyecek 5 erkek tipi
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.