Asus ZenFone Max Pro satışta!

Asus, ZenFone Max Pro'yu Türkiye'de 2.399 TL fiyatla ön siparişe açıyor

ads ads ads ads
20/09/2018

ads
Asus ZenFone Max Pro satışta!

ASUS, iki güne kadar pil ömrü sunan, yüksek performanslı, çift arka kameralı ve çift SIM kart destekli ZenFone Max Pro'yu Türkiye'de 2.399 TL fiyatla ön siparişe açıyor.

20 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Hepsiburada.com üzerinden ön satışa sunulacak olan ZenFone Max Pro, sonrasında 2.699 TL'den piyasaya sürülecek. Enerjiyi verimli kullanan sekiz çekirdekli yeni nesil Snapdragon 636 işlemcisi ve 5000mAh pili sayesinde tek şarjla uzun süre kullanım sağlayan ZenFone Max Pro, tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte gelen telefon, yenilenen kullanıcı arayüzüyle farklı bir deneyim sunuyor. Yüz tanıma özelliği sadece ekrana bakarak telefon kilidini açma imkanı tanırken, arkada yer alan parmak okuyucusu da cihazı tek dokunuşla anında kullanıma hazır hale getiriyor.

ZenFone Max Pro'nun çift kamera sistemi, mobil fotoğrafçılığı farklı bir boyuta taşıyor. Arka kamera nesnelere odaklanırken, sensör ve kaliteli lensleri sayesinde her seferinde en net fotoğrafı yakalamak mümkün oluyor. Telefonun arka tarafında yer alan ikinci kamera ise bokeh efekti yakalayacak şekilde alan derinliği sağlamak ve yakın çekimler elde etmek için kullanılıyor.

ASUS ZenFone Max Pro;

Ekran: 6 inç, Full HD + (2160 x 1080)

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 636 (1,8 GHz 8 çekirdeli işlemci)

RAM: 4GB

Depolama: 64 GB

Arka kamera: 13 MP / 5 MP

Ön kamera: 8 MP

Batarya: 5.000 mAh

İşletim sistemi: Android 8.1 Oreo (Saf Android deneyimi)

Diğer Özellikler: Çift SIM kart desteği (Üçlü yuva, 2TB a kadar yukseltilebilir) 2.5D eğimli ekran, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma, akıllı ekran kilidi açma, NXP akıllı amfiye sahip hoparlör

20/09/2018 15:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Asus ZenFone Max Pro satışta!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.