Ataner İngilizce Akademisi İlkleri gerçekleştirmeye devam ediyor

İngiliz eğitmenlerden İngilizce konuşma geliştirmek ve British aksanı kazanmak isteyen her yaş her seviye için!

ads ads ads ads
13/07/2020

ads
Ataner İngilizce Akademisi İlkleri gerçekleştirmeye devam ediyor

Sınırlı sayıda kalan kayıtlarda yerinizi almak için: 05488655888 / 05338615888

Konuşma Kulübü ve Eğlenceli Yaz programları ile İngilizce öğrenmek isteyen 3 yaş ve üzeri tüm seviyelere uygun interaktif, teknolojik, aplikasyonlar ve yarışma, oyun, eğlence ile İngilizce özel derslerini sunmaya devam ediyor. 

İngilizce konuşma becerilerini İngiliz eğitmenler tarafından geliştiyor ve British/İngiliz aksanı kazanıyorlar. Ayrıca öğrenciler eğlendirici ve öğretici aplikasyonlar ile teknoloji kullanarak İngilizce öğreniyorlar. 

 

İngilizce Öğretmeni & Direktör Mert Ataner: “Yaz tatilinde İngilizce derslerimiz devam ediyor ve tatil moduna uygun full interaktif ve eğlenceli olarak çocuklar keyif alarak kelime haznelerini ve konuşma seviyelerini yükseltiyor. Burada amaç tam gün eğitime göre ücretleri yukarıya çıkarmak değil tam aksine saatlik özel ders ücretiyle tam gün / yarım gün opsiyonlarını Yaz boyunca sunmaktır. Bu sayede eğitim ön planda oluyor ve Eylül’de yeni akademik döneme daha hazır öğrencilerimizle okul sürecindeki İngilizce sınavlar ve okul İngilizce notlarında daha üstün başarılar geliyor.” dedi.

Verimli şekilde yoğun İngilizce öğrenilen bu programı çok uygun ücretle tüm aileler çocuklarına sağlayabilsin diye Ataner İngilizce ekibi Yaz tatillerini faydalı geçirmeleri için öğrencilerine imkan amaçlı programları sunuyor. 

Tüm öğrencilerin seviyelerine göre ayrılıp farklı eğitmenlerden farklı beceriler öğrenerek İngilizce diline hakim olduğu süper eğlenceli yaz tatili İngilizce programları devam ediyor. 

ATANER sözlerine şöyle devam etti: “Yaz tatili dışında tüm dönemlerde KONUŞMA KULÜBÜMÜZ VE ÖZEL İNGİLİZCE DERSLERİMİZ de her zaman devam etmektedir. Adamızda İngilizce öğrenimini herkese kaliteli olarak sunmak görevimizdir.”

Direktör & İngilizce Öğretmeni Asil Ataner: “Tam günlük ve yarım günlük opsiyonlarla sunulan Eğlenceli Yaz İngilizce Özel Derslerimiz müthiş kaliteli ve ÇOK UYGUN ücretlerle ailelere güzel imkanlar sağlıyor. Teknolojide adada en kapsamlı çözümleri veriyoruz. Uygulamalarımız kendimize ait ve özel lisanslı ürünlerdir ve Kıbrıs’ta güney dahil en önde olduğumuzu da belirtmek isteriz.” diye ifade etti.

 

Ataner İngilizce Akademisi her yaz olduğu gibi bu yaz da çok kapsamlı eğlendirirken İngilizce öğreten programlarını öğrencilerine sunuyor. Hem sosyalleşme hem de uygulamalı olarak İngilizce öğrenmeyi mümkün kılan Ataner İngilizce Özel Derslerine kayıt için 05488655888 / 05338615888.

13/07/2020 13:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ataner İngilizce Akademisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.