Ataser’den tepkilere yanıt!

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in mini liman projesine yapılan tepkilere yanıt verdi

ads ads ads ads
26/09/2019

ads
Ataser’den tepkilere yanıt!

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in Kervansaray bölgesinde hayata geçirmeyi planladığı amatör tekneler için mini liman projesi ile ilgili açıklama yaptı. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme yazısı paylaşan Ataser, projeyi yapmakta kararlı olduklarının altını çizdi.

Ataser’in projenin üç boyutlu halini sosyal medyada paylaşmasının ardından CTP milletvekili Özdil Nami ve Tekin K. Birinci’den tepki gelmişti.

Ataser’in paylaşımı şöyle:

Bu bir bilgilendirmedir: Alsancak Belediyesi’nin bütünlüklü projeleri arasında bulunan Milli Park’ın devamında bulunan sahil düzenlene ve halk plajı projesini (Anıtın) alt tarafı sahil yürüyüş projesiyle Kervansaraya bağlama, orda güzel, kaliteli bir liman tamamı ile halkımızın kullanacağı kaliteli bir yer yapmak isterik. Eminim ki hiçbir plajı, hiçbir işletmeyi aksine o bölgeye işletmelere, insanlara yaşam kalitesi ve değer katacaktır. Fakat bazı kurum, kuruluşlara rahatsızlık verdiğimiz gözükmektedir. Bu konuda duruşumuz nettir bilginize.

26/09/2019 15:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ataser’den tepkilere yanıt!, haber, Kıbrıs, Alsancak belediyesi, fırat ataser, Özdil nami, Tekin K. Birinci, mini liman, Alsancak mini liman, haberkibris,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.