"Atatürk Stadı Temizlendi"

ads ads ads ads
23/07/2021

ads
"Atatürk Stadı Temizlendi"

Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen Bi Dünya Kuzey Kıbrıs etkinliğinin ardından bazı gazeteler ve internet sitelerinde yer alan stadyumun temizlenmemesi ile ilgili haberlere Spor Dairesi'nden cevap geldi. Temizliğin gecikmesinin organizasyon şirketinin alandan ayrılması neden olarak gösterilirken stadyumun bugün itibarıyla temizlendiği açıklandı.

Stadyumun bugün itibariyla temizlendiği kaydedilirken tattan pistten oluşan bazı hasarların da en kısa zamanda onarılacağı kaydedildi.
 

Atatürk Spor Sahasında gerçekleşen 20 Temmuz etkinlikleri sonrasında bazı yayın organlarında yer alan pistin zarar gördüğü ve sahanın temizlenmediği haberiyle ilgili Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek açıklamada bulundu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek şunları söyledi; "Bu yıl 20 Temmuz Özgürlük ve Barış Bayramımız, geniş etkinliklerle bir festival havasında kutlanmış ve şanına yakışır bir coşku ile halkımızla kucaklaşılmıştır. 20 Temmuz gecesi Stadyumda yapılan etkinliklerde 2005 yılında yapılan tartan pistin bir kaç yerden zarar gördüğü tesbit edilmiştir. Tartan pistte meydana gelen bu zarar çok kısa bir süre içerisinde Dairemiz tarafından tamir edilecektir.

Ayrıca Festivalden kalan ve  resimlerde görülen çevre kirliliği bugün saat 12 itibari ile ortadan kaldırılmıştır.

Böyle anlamlı bir organizasyonun önümüzdeki yıl çok daha görkemli yapılması için  gereken notlar alınmıştır..."dedi...

23/07/2021 20:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Atatürk Stadı, kktc, Fuat Tek
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.