Aydın Ildız, hapse gönderildi!

ads ads ads ads
22/04/2019
Kamalı Haber

ads
Aydın Ildız, hapse gönderildi!

Girne’de kanunsuz tabanca taşıma suçundan dolayı tutuklanan Aydın Ildız, dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ömer Yavuz, zanlı Aydın Ildız’ın 13 Nisan 2019 tarihinde saat 00.55 sıralarında Girne’de Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelin ön kısmında olduğu esnada tasarrufundaki tabancayı doldur boşalt yaptığını söyledi. Polis, bu esnada zanlının 9 mm’lik bir adet boş kovanı yere düşürdüğünü ifade etti. Aynı gün yapılan soruşturma neticesinde zanlının tespit edildiğini, evinde arama yapıldığını kaydeden Yavuz,  yapılan aramada 9 mm çapında tabanca ile içerisinde 12 adet canlı mermi takılı şarjör bulunduğunu belirtti. Polis, yapılan balistik incelemede tabancanın herhangi bir olayda kullanılmadığını söyledi. Yapılan soruşturmada zanlının 17 Aralık 2018 tarihinde 30 günlük vize ile ülkeye giriş yaptığının belirlendiğini kaydeden Yavuz, o günden sonra çıkış yapmayarak kaçak duruma düştüğünü söyledi. Yavuz, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlının tutuklu yargılanmasına ve 45 gün aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

22/04/2019 19:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aydın Ildız, hapse gönderildi!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.