Ayla filmi Güney Kore'de vizyona girecek

Daha önce birçok kez filmin gösterimi için başvuruda bulunan yapımcı Mustafa Uslu'nun girişimleri bu kez sonuç verdi. Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği ve birçok festivalden ödülle dönen Ayla film Güney Kore’de vizyona giriyor.

ads ads ads ads
17/06/2018

ads
Ayla filmi Güney Kore'de vizyona girecek

1950’lerde Kore Savaşı’na katılan ve savaş alanında bulduğu küçük kızı sahiplenen Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gerçek hikayesini anlatan Ayla filmi Kore’de izleyiciyle buluşuyor.

Filmin Güney Kore'de vizyona girmesi için girişimlerde bulunduklarını belirten Filmin yapımcısı Mustafa Uslu şöyle konuşmuştu: "Güney Kore'ye gittik, bütün görüşmeleri yaptık. Görüşmelerde bize 'süper' diyorlar. Ancak, iki gün sonra, 'Filminizi dağıtamıyoruz, üzgünüz' diye mail'le yanıt veriyorlar. Bürokratik bir engel var. Bunu anlamış değiliz. Dışişleri Bakanlığı nezdinde görüşmelerimiz devam ediyor"

15 Haziran’da Türkiye’de sinemaseverlerle yeniden buluşan yapım, 1 hafta sonra da Güney Kore’de beyazperdeye çıkacak. Ayla'da İsmail Hacıoğlu, Ali Atay, Çetin Tekindor, Murat Yıldırım ve Büşra Develi’nin yanı sıra Eric Roberts, Cade Carradine gibi ünlü Hollywood oyuncuları rol alıyor. 

Türkiye'de 30 hafta vizyonda kalan Ayla, 5 milyon 550 bin kişi tarafından izlenmişti.

17/06/2018 12:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ayla filmi, Güney Kore, vizyon, ayla, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.