Ayşe Kulin: Müjdat Gezen için yazılan 'aşk mektubu' Gülriz Suriri'ye değil, bana ait

ads ads ads ads
03/01/2019
HK

ads
Ayşe Kulin: Müjdat Gezen için yazılan 'aşk mektubu' Gülriz Suriri'ye değil, bana ait

Yazar Ayşe Kulin, 1 Ocak'ta Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan 'Bu bir aşk mektubudur' başlıklı yazısına ilişkin açıklama yaptı.

Ayşe Kulin, "Bu bir aşk mektubudur" başlığıyla kaleme aldığı yazısının sosyal medyada Gülriz Sururi'den Müjdat Gezen'e yazılmış gibi paylaşıldığını belirtti.

Müjdat Gezen

— Sevgili Cumhuriyet Okurları, 1 Ocak salı günü Cumhuriyet'in ikinci sayfasında Müjdat Gezen için yazdığım ‘Bu bir aşk mektubudur' adlı yazı, iki gündür sosyal medyada aramızdan ne yazık ki ayrılmış olan Gülriz Sururi'den Müjdat'a gönderilmiş bir mektup olarak yayımlanmaktadır.

— Yanlışlığın eşlerimizin her ikisinin de adının Engin olmasından ve benim, 'Bu mektubu sana Engin'den gizli yazıyorum çünkü o beni sadece ona âşığım zannediyor' ifademden kaynaklandığını tahmin ederek, okurlarıma açıklama yapma gereğini duydum. Cumhuriyet'te yayımlanan yazı bana aittir ama bir gün önce ben o yazıyı kaleme alırken Sevgili Gülriz hayatta olaydı, yazımın altına imzalarımızı birlikte atardık, çünkü Müjdat Gezen'i yakından tanıma şansını elde etmiş olan herkes eminim benimle aynı fikirdedir. Ayşe Kulin.

03/01/2019 11:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ayşe Kulin, Müjdat Gezen, gülriz suriri
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.