Azat Baf’ta

ads ads ads ads
12/09/2017

ads
Azat Baf’ta

Futbolda Süper Lig ve 1. Lig Kiralık Transfer Dönemi dün sona ererken son dakika sürprizi yaşandı.

YALOVA AZAT’I KAPTIRDI:
Süper Lig’in Güzelyurt bölgesi takımları Azat için karşı karşıya geldi. Yalova, Küçük Kaymaklı’ya karşı mali yükümlülükleri yerine getiremeyince, Baf Ülkü Yurdu son anda Azat’a imza attırarak önemli bir transfer gerçekleştirdi

2017-2018 Futbol Sezonu Süper Lig ve 1.Lig Kiralık Transfer Dönemi tamamlandı.  Her zaman olduğu gibi transferin son günü olan dün de takımlar transfer yoğunluğu yaşarken kiralık transferde son dakika sürprizi de yaşandı.

Yalova Azat’ı, Baf’a kaptırdı

Yalova ile anlaşmaya vararak hazırlık maçlarında da forma giyen Azat Tip için Yalova’nın Küçük Kaymaklı’ya ödemesi gereken transfer ücretini yatırmaması nedeniyle genç futbolcu son dakikada Baf Ülkü Yurdu’na kiralandı. Baf Ülkü Yurdu son dakikada önemli bir transfer hamlesi yaparken, Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, dün Azat’ın transferi için gittiği KTFF’den boynu bükük ayrıldı. Yaşanan bu şok transfer olayı sonrasında Derviş Kolcu’nun moralinin oldukça bozuk olduğu gözlemlendi. Baf Ülkü Yurdu ayrıca dün Joseph, Lawal ve Felix’i resmen kadrosuna katarak yabancı kontenjanını doldurdu.

Son imzalar atıldı

Kiralık transferin son gününde Lefke, GAÜ Çetinkaya’dan Zihni’yi ve Bağcıl’dan da Kaan’ı kadrosuna kattı. G.Gücü ise Alperen, Hasan Kordal, Hamitköy’den Agit’i renklerine bağlarken, yabancı futbolcu kontenjanında William Kwah’i transfer etti. 2017-2017 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan Ozanköy, Mustafa Kılıç ve Berk ile kadrosunu güçlendirdi.

 1.Lig’de transfer bereketi

1.Lig’de de kiralık transferin son gününde önemli hamleler yapıldı. Girne bölgesi takımlarından Lapta, Küçük Kaymaklı’dan Süleyman Langer’i kiraladı. Girne Halk Evi M.A.Yeşilova’dan Yılmaz Papatya’yı transfer etti.
Lefkoşa ekiplerinden Hamitköy, Umut Göktaş’ı kadrosuna katarken, Değirmenlik ise Mustafa Dağman, Adem, Osman Şah ve Celal’ı transfer etti. Güzelyurt bölgesi takımlarından B.Bağcıl, Amstrong, Berkem, Ahmet Vatansever, Hüseyin Sarro, Emre Sağnak, Ahmet Zaifoğlu, Serhan Damdelen ve Fırtına’yı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Binatlı futbolcusu Salih Düzbeyaz Doğancı takımına transfer oldu.
Akova takımı ise transferin son gününde G.Gücü’nden Aşkın’a imza attırdı.

12/09/2017 15:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Azat, Baf Ülkü Yurdu, küçük kaymaklı, Süper Lig, Yalova
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.