Arda'dan kötü haber!

2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

ads ads ads ads
13/10/2011
Milliyet

ads
Arda'dan kötü haber!

Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın, Türkiye’nin Azerbaycan ile yaptığı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında sakatlandığı öğrenildi. Madrid’e dün gece gelen futbolcu, İstanbul’da MR’ını çektirdiğini ve yaklaşık 2 hafta sürecek bir sakatlığının olduğunu söyledi.

Arda, Atletico Madrid’in bu hafta ligde Granada, gelecek hafta da Avrupa Ligi’nde Udinese ile yapacağı deplasman maçında forma giyemeyecek.

ARDA'DAN BAKAN'A SÜRPRİZ ZİYARET

Arda Turan, Türkiye-İspanya Yatırım Zirvesi açılışına katılmak üzere İspanya’da bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı Türk iş adamlarıyla yemekte bulunduğu sırada ziyaret etti.

Turan’la sohbet eden Çağlayan, Turan’a, Atletiko Madrid’de günlerinin nasıl geçtiğini sordu. Turan da İspanyolca öğrenmeye çalıştığını, her gün 2 saat ders aldığını anlattı. Takımda Türkiye’deki gibi tercüman uygulamasının olmadığını anlatan Turan, "Futbolun dili bir ama yine de zor oluyor, İngilizce yavaş yavaş anlaşıyoruz. Takımdakilere ’adamsın’ kelimesini öğrettim" diye konuştu. Bakan Çağlayan da "Türkiye’nin gururu Arda ve birkaç kardeşimiz, Türkiye’nin dünyadaki tanıtımı" dedi. 

13/10/2011 16:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: arda sakatlık, 2 hafta sahalardan uzak kalacak, arda turan
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.