Bakanlık, trafik güvenliği konusunda çalışma başlattı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığının çok hassas olduğu  ve ehemmiyet verdiği  trafik güvenliği konusunda çalışmaya başlandığı belirtti

ads ads ads ads
19/11/2018

ads
Bakanlık, trafik güvenliği konusunda çalışma başlattı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, trafik güvenliği konusunda çalışmaya başlandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığının çok hassas olduğu  ve ehemmiyet verdiği  trafik güvenliği konusunda çalışmaya başlandığı belirtilerek, “İlk günden beridir Bakanlık kapımızı bu konuda katkı koymaya hazır olan tüm kişi ve kuruluşlara açtık, açık tutmaya da devam ediyoruz. Trafik güvenliği olgusunu kişilerden veya gruplardan bağımsız olarak, belli bir tekel içerisinde olmadan halka yarar sonuçların elde edilebileceği yapı yaratmaya çalıştık” denildi.

Bakanlık açıklamasında,“Yılların ötelenmişliklerine ve kemikleşmiş statüko yapılara kısa sürede çözüm bulunamayacağının farkındayız. Ancak yılgınlık göstermeden ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlığın sıkı sıkıya sarıldığı trafik güvenliği hassasiyeti çerçevesinde gerçek anlamda gönüllülük esasına uygun şekilde hareket etmeyi şiar edinmiş kişi ve kuruluşlarla bir takım gibi çalışmaya devam edeceği, bu kararlılığın bir hükumet politikası olduğu vurgulandı.

19/11/2018 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bakanlık, trafik, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.