KKTC'de bir ilk! Öğrenciler çok sevinecek

Üniversite öğrencilerine alışverişte %10 indirim!

ads ads ads ads
07/10/2011

ads
KKTC'de bir ilk! Öğrenciler çok sevinecek

KKTC'de bir ilk yaşanıyor.

Ticaret Odası üyelerine çağrı yaparak tüm üniversite öğrencilerine alışverişte yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Oda üyeleri de destek belirtti.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, üyelerinden gelen yoğun talep üzerine üniversite öğrencilerinin bütçelerine katkıda bulunmak ve ülkenin pahalı imajını silmek amacıyla indirim kampanyası başlattı.
Ülkeyi saran ekonomik krizi göz önüne alan KTTO üyeleri, öğrenci bütçesine katkıda bulunmak amacıyla, üniversite öğrencilerine sunulan ürünlerinde indirim kampanyası başlatmak üzere Oda’ya başvurdu.
İndirim kampanyası istemi ile ilgili öneriyi zamanlama ve içerik açısından yerinde bulan KTTO yetkili kurulları, İndirim kampanyasını KTTO olarak üstlendi.
“İndirim kampanyasını yüzde 10” olarak belirleyen KTTO yetkili kurulları Oda üyelerine çağrıda bulunarak, Eğitim sektörünün neferi olan Üniversite öğrencilerinin bütçelerine katkıda bulunmak ve pahalı bir ülke imajını silmek amacıyla kampanaya katılmalarını istedi.
KTTO amblemini taşıyan ve satışa sunulan ürünlerde yüzde 10 indirim sağlayan stikerler, vitrinlerine asmak üzere üyelere gönderilmeye başlandı. Vitrinlerine stikerleri asan üyeler, indirim kampanyasına katılmış sayılıyor.
Üniversiteli öğrenciler, indirim kampanyasından yararlanabilmeleri için öğrenci belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor.
Ticaret Odası, indirim kampanyasına katılacak üyelerimizin indirim afişlerini Oda’dan da temin edebileceklerini bildirdi.

07/10/2011 11:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: KKTC’de bir ilk!
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.