Baba, oğlunu defalarca bıçaklayarak öldürdü

Türkiye'de Ali T., konuşmak için boş bir araziye çağırdığı oğlunu defalarca bıçaklayarak öldürdü.

YAYIN TARİHİ:
ads ads ads
26/05/2025

Baba, oğlunu defalarca bıçaklayarak öldürdü

Türkiye'de Antalya'nın Murapaşa ilçesinde 60 yaşındaki Ali T., konuşmak için oğlu 25 yaşındaki Barış T.'yi evine yakın bir noktada bulunan boş araziye çağırdı.

Burada konuşmaya başlayan baba-oğulun arasında bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Tartışma sırasında Ali T. yanında bulunan bıçakla oğlunu defalarca bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Boş araziden gelen kavga seslerini duyan vatandaşların olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine verilen adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde Barış T.'nin vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Babası tarafından öldürülen Barış T.'nin cansız bedeni savcılık, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Barış T.

YAKALANDI

Öte yandan Ali T. aynı sokak üzerindeki ikametinde Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Ali T. ifade işlemleri için Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.