Baba olacağını sette öğrendi

Yaklaşık 1 sene önce dünyaevine giren Bahadır Vatanoğlu, Eskişehir'de devam eden dizinin çekimleri sırasında baba olacağını öğrendi.

ads ads ads ads
10/11/2017

ads
Baba olacağını sette öğrendi

Yapımcılığını Limon Film, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi, Bordo Bereliler'e mensup bir timin destansı hikayesini anlatıyor. Dizide Astsubay Üstçavuş Galip Aygün rolüyle ekranlarda yer alan ve 11 Eylül 2016 tarihinde Gizem Vatanoğlu ile evlenen başarılı oyuncu, baba olacağı haberini çekimler sırasında aldı. Eskişehir'in farklı bölgelerinde devam eden çekimler sırasında eşinin hamile olduğunu öğrenen Vatanoğlu, artık her şeyin daha güzel olacağını dile getirdi.

Baba olacağını sette öğrendi

 "Böyle bir işte oynamak her erkeğin hayalidir"

Bahadır Vatanoğlu, Eskişehir'i çok beğendiğini ve yaptıkları işi sevdiklerini belirtti. Soğuğa alışmakta zorlandıklarını aktaran Vatanoğlu, "Zor bir iş çekiyoruz, yoğun yorucu bir iş çekiyoruz. Sürekli de kırsalda, çatışmada, dağlardayız. O yüzden bir yandan çok keyifli, çok isteyerek geldik. Çünkü her erkeğin hayalidir herhalde böyle bir işte oynamak. İşte helikoptere bineceğim, çatışmaya gireceğim filan. O yüzden çok isteyerek geldik, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Biz de heyecanla kışı bekliyoruz. Ben şaşırdım ilk başta dizinin Eskişehir’de olacağını duyduğumda. Hiç beklemiyorsun çünkü Eskişehir, hani asker işi ve Eskişehir ne alaka gibi bir şeyi vardı. Ama inanın geldikten sonra çok yakın köyleri var, çok yakın kırsalları var. Eskişehir’in dağlık alanı gördükten sonra çok şaşırdık. Yani hemen hemen birçok Eskişehirli'nin görmediği yerleri gördük ve gittik. Bence büyük bir avantaj, çünkü hem merkeze yakın yarım saat, 45 dakikada en fazla gidiyoruz çekim yapacağımız yerlere. O anlamda çok iyi yani yakınlık olması. Set bitince hemen otelimize gidiyoruz. Kırsal alanların merkeze yakın olması bizim için iyi oldu açıkçası" ifadelerini kullandı.

Baba olacağını sette öğrendi

 "Eşimin hamile olduğu haberini aldık"

10/11/2017 12:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Murat Saraçoğlu, Bahadır Vatanoğlu, Eskişehir, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.