'Bakışları tuhaf' diye terk edilen köpeğe 2 yıl sonra yeni ev

 ‘Husky’ cinsi köpek, Facebook'ta fotoğrafları paylaşıldıktan sonra viral oldu. 

ads ads ads ads
20/01/2020

ads
'Bakışları tuhaf' diye terk edilen köpeğe 2 yıl sonra yeni ev

ABD'nin New Jersey kentinde, 'tuhaf bakıyor' diye barınağa bırakılan ve 2 yıldır kimsenin sahiplenmediği ‘Husky’ cinsi köpek viral oldu. Facebook'ta yapılan duygusal bir duyurunun ardından köpeği sahiplenmek için 150 kişi başvuruda bulundu.

'Tuhaf' gözlere sahip olduğu için New Jersey'de bir barınağa bırakılan ‘Husky’ cinsi köpek, Facebook'ta fotoğrafları paylaşıldıktan sonra viral oldu. 

Jubilee adlı 4 yaşındaki köpek, her zaman şaşırmış gibi görünmesine neden olan bir göz deformasyonundan muzdarip.

2018 yılında Jubilee'yi Husky House adındaki barınağa veren hayvan yetiştiricisi, köpeğin gözlerindeki 'tuhaflık’tan dolayı sahiplendirilemediğini söyledi.

Köpeğin göz kapaklarındaki konjenital sorundan başka hiçbir hastalığı olmadığını başka belirten Husky House temsilcisi,  "Veterinerlerimiz tarafından tamamen kontrol edildi. Bu sorun, onu hiçbir şekilde etkilemyior veya temposunu düşürmüyor. O sağlıklı ve mutlu" ifadelerini kullandı.

Ancak buna rağmen 2 yıl boyunca kimsenin sahiplenmediği Jubilee'nin kaldığı barınak, geçen salı günü köpeğe bir aile bulmak için Facebook'a başvurdu.

'Keşke güzel olsaydım'

Barınağında sayfasında yapılan duyuruda "'Tuhaf' baktığım için beni satamayan bir yetiştirici tarafından bırakıldım. Huskyler görkemli bakışlara sahip olan köpekler ancak neden onlar gibi gözükmediğimi bilmiyorum. Birileri beni köpekleri olarak istemeleri için keşke güzel olsaydım" yazıldı.

150'den fazla kişinin Jubilee'yi sahiplenemek için başvuruda bulunduğunu Husky House temsilcisi, " Orijinal paylaşım viral olduğundan beri çok yoğun sevgi, destek ve sahiplenme taleplerini aldık. Herkesin bizim gibi, onun güzel olduğunu düşünmesi bizi mutlu etti" dedi.

Husky House, cumartesi gün, kendilerinden daha önce köpek sahiplenen bir ailenin Jubilee'yi de ailelerine kattığını açıkladı. 

20/01/2020 15:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bakışları tuhaf’ diye terk, HABER, KIBRIS, edilen, köpeğe, 2, yıl, sonra, yeni, ev
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.