“Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” Online Sergisi Sürüyor

ads ads ads ads
11/06/2022

ads
“Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün” Online Sergisi Sürüyor

Bir yanıyla sanatçıların sanat ve kültür yoluyla dünya barışını teşvik etmek, diğer yanıyla pandemi süreçlerinde kapalı ortamlarda geçirilen zamanları üreterek değerlendirmek amacıyla sanal ortamda başlatılan “ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün (Another World is Possible for Forever of Peace)” hareketi sürüyor. Dünya sanatçılarını sanal ortamda barış ve dostluk amacıyla buluşturan Sergi 5 Ocak 2023’e kadar sürecek.

Dünyanın birçok ülkesinde barışa odaklı organizasyonlara önderlik eden Venezuella’lı Miguel Pinero’nun 3 yıldır başlattığı; 200 ülke ve 250 koordinatörün yer aldığı çevrimiçi Sergi’ye bu yıl Columbia ev sahipliği yapıyor.

Karadayı Sanatçıları Sergiye Katılmaya Davet Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de 200 ülke arasında yer aldığı Sergi’nin KKTC Koordinatörlüğünü yürüten sanatçı Gülsün Karadayı, ülkemiz sanatçılarını eserleriyle sergiye daha çok katkı koymaya davet etti.

Uluslararası sanat arenasına taşıdığı sanat çalışmaları ile dikkat çeken ülkemiz sanatçılarından Karadayı Sergi’nin taşıdığı geleneksel barış, birlik ve mücadele mesajı yanında içinde yaşanılan dünyanın görselleştirilerek daha güçlü hayaller kurulması yönünde misyon üstlendiğini de dile getirdi.

Karadayı ülke sanatçılarının üretmeye devam ederken dünya sanatçıları ve sanatseverleri ile bütünleşmelerine olanak tanıyan “ Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün ” sanal sergi platformuna daha yüksek oranda katılım olacağına inandığını ifade etti.

“Barış için Başka Bir Dünya Mümkün” adlı sanal sergi ülke ve sanatçı katılımları ile 5 Ocak 2023’e kadar devam edecek.

11/06/2022 13:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün# m]z’k
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.