Başarı ve Destek Burslarıyla İngiliz Gibi Konuşun, Eylül Kayıtları Başladı

EYLÜL 2018-2019 KAYITLARI BAŞLADI

ads ads ads ads
16/08/2018

ads
Başarı ve Destek Burslarıyla İngiliz Gibi Konuşun, Eylül Kayıtları Başladı

Ataner Eğitim Grubu bünyesinde yer alan ATANER ENGLISH LANGUAGE CENTREtarafından sunulan en kaliteli İngilizce dersleri için yeni akademik yıl kayıtlarında özel fırsatlar devam ediyor.

2018-2019 eğitim yılına özel ATANER BAŞARI VE DESTEK BURSLARI OLARAK İKİ Farklı BURS İMKANIYLA 100%'e varan burs ile hiç ücret ödemeden İngilizce özel dersleri DEVAM EDİYOR! TAM DONANIMLI, İngiltere ve yabancı ülkelerde eğitim almış, üniversite ve Master eğitimli PROFESYONEL ÖĞRETİM EKİBİYLE SİZLERE en verimli İngilizce derslerini sunup öğrencileri tüm uluslararası sınavlara hazırlayan küçük gruplar ve teke tek özel eğitimlerle kişiye özel materyaller içeren en etkili, başarı odaklı programlarda yer almak için geç kalmayın.

Tüm Cambridge, Edexcel, Oxford, British Council ve Uluslarası sınavlarda en iyi skorlar (STARTERS, MOVERS, FLYERS , KET, PET, GCE VE IELTS) için teknoloji ile geleneksel eğitimin harmanlandığı, en güncel materyaller, en etkin tekniklerin kullanıldığı İngilizce Eğitimlerinde sınırlı sayıda küçük grup ve teke tek dersler için kayıt dönemi devam ediyor!

TÜM İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE 5 YAŞTAN İTİBAREN İNGİLİZCE özel ders için 2018-2019 AKADEMİK YIL KAYITLARI ve BURS IMKANLARI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ VE YERİNİZİ AYIRMAK İÇİN ARAYIN. AYRICA KOLEJ GİRİŞ SINAV HAZIRLIKLARI, ORTAOKUL, LİSE-KOLEJ ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL İNGİLİZCE DERSLER, TÜM OKUL İNGİLİZCE MÜFREDATLARINA HAZIRLIK İÇİN TEKE TEK TAKVİYE VE IGCSE , IELTS AYRICALIKLI kişiye özel ders programları ATANER ENGLISH LANGUAGE CENTREfarkıyla sağlanıyor.

Adres: Metehan, Lefkoşa. Telefon 0548 865 58 88 veya 444 2867.

Facebook'ta Ataner Danışmanlık sayfamızı takip edin Ataner Danışmanlık fırsatlarını kaçırmayın.

16/08/2018 14:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ataner danışmanlık
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.