Başbakan Tatar Anadolu Ajansı’nın 100. yıldönümünü kutladı

Başbakan Ersin Tatar gerek Türkiye gerekse Kıbrıs Türk basınına başarıyla hizmet veren Anadolu Ajansı’nın 100ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

ads ads ads ads
06/04/2020

ads
Başbakan Tatar Anadolu Ajansı’nın 100. yıldönümünü kutladı

Başbakan Tatar mesajında  “Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı'nın her aşamasına ve Cumhuriyet devrimlerine tanıklık eden ve bunu hem Türk halkına hem Dünya’ya aktararak Türk halkının sesinin duyurulmasında tarihi ve önemli bir görevi bulunan Anadolu Ajansı’nın 100. kuruluş yıldönümü vesilesiyle en  içten tebriklerimi iletmek  istiyorum” dedi.

Tatar mesajını şu ifadelerle sürdürdü:

“Kıbrıs Türk halkının sesinin de dış dünyaya duyurulmasında çok önemli bir görevi de başarıyla yerine getiren  Anadolu Ajansı’na verimli çalışmalarının devamını dilerken asırlık geçmişinin deneyimleri ışığında önümüzdeki dönemlerde, güvenilir ve ilkeli habercilik anlayışını koruyarak, kamuoyunu bilgilendirme vazifesini layıkıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, Anadolu Ajansının 100. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başta AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı olmak üzere özveriyle ve fedakarca çalışan her bir mensubuna başarılar diliyorum”

 

 

06/04/2020 19:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: aa, türkiye, anadolu ajansı, kıbrıs haberleri, kktc, haberkibris, başbakan ersin tatar,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.