Başbakan Tatar:Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gençlere emanet edilecek

ads ads ads ads
20/05/2020

ads
Başbakan Tatar:Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gençlere emanet edilecek

Başbakan Ersin Tatar, gençlerle birlikte saat 21.00’de Başbakanlık önünde İstiklal Marşı’nı okuyarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

İstiklala Marşı okunmasından önce çok kısa bir konuşma yapan Başbakan Ersin Tatar, bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı!nı Başbakanlık’ta ve halkın da evlerinin balkonlarda İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutladığını belirtti.

19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramının bu yıl Koronavirüs nedeni ile bu şekilde kutlanabildiğin kaydeden Tatar, konuşmasında gençlere verilen önemi vurguladı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin gençlere emanet edileceğini kaydetti.

 

Tatar, Koronavirüs nedeni ile yapılan çalışmalara herkesle birlikte gençlerin de destek vermesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin büyük bir başarı yakaladığına dikkat çekti.

Tatar, “ Bu başarının şu anda daha da iyi çalışmalarla ülkenin yönetimine yansıması ve ekonomik toparlanma ile çok daha iyi bir gelecek için hep birlikte çalışmamız gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.  Gençlerimizin çalışması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkması ve çok daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımızın  düşüncesi ile bu bayramı bu şekilde kutluyoruz.”dedi.

 

20/05/2020 09:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, ersin tatar
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.