Baybars: Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz

ads ads ads ads
29/05/2023

ads
Baybars: Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz

Meclis Genel Kurulu'nda konuşma gerçekleştiren Bağımsız Milletvekili Ayşegül Baybars hükümetin yasayı geri çekme gücü ya da iradesi olmadığını savundu.

Ülkesini seven insanlara karşı planlı bir saldırı yapıldığını söyleyen Baybars, bunun bugün başlamadığını, bir yıldır sürdüğünü kaydetti.

Bu süreçte yapılan icraatlardan bahseden Baybars, planlı ve sistematik şekilde bir yıldır KKTC’yi kurumlarıyla birlikte itibarsızlaştırmaya ve hiçleştirmeye yönelik adımlar atıldığını savundu.

Bir eğitim sisteminin, sahip olduğu öğretmenden daha iyi olamayacağını ifade eden Baybars, öğretmenlerin süreçten dışlanmasının yanlış olduğunu kaydetti.

Öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesinin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu söyleyen Baybars, “Bu yasa ne murat ediyor” diye sordu.

Her öğretmenin hizmet içi eğitime de, ders saatlerine de hazır olduğunu kaydeden Baybars, okullardaki eksikliklere işaret etti. Baybars, Eğitim Bakanından okullar için ne yapıldığının anlatılmasını istedi

"Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz" sözünü anımsatan Baybars, hükümete "yaptığınız işler, bu ülkeyi sevmediğinizi ortaya koyuyor" eleştirisinde bulundu.

29/05/2023 19:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Baybars: Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.