Bayram: Görevimize devam etmekteyiz

Veteriner İbrahim Bayram, veterinerlerin de hekim doktor olduğunu vurguladı…

ads ads ads ads
05/04/2020

ads
Bayram: Görevimize devam etmekteyiz

Veteriner İbrahim Bayram, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile veterinerlerin görevlerine devam ettiğine dikkat çekerek isyan etti. Veterinerlerin de hekim doktor olduğunun altını çizen Bayram, hayvanların da hasta adayı olduğunu söyledi.

Acil olmayan belirli uygulamaları askıya aldıklarına dikkat çeken İbrahim Bayram “hasta muayene kontrol ve tedavisine devam ediyoruz” dedi.

Veteriner İbrahim Bayram’ın paylaşımı şöyle:

Aa siz de çalışıyor musunuz?

Veteriner klinikleri de açık mi?

Nasıl yani izin var mı? Bir şey demezler?

Ve yayınlanan birçok çalışan kesimler listesinde veteriner klinikleri maalesef belirtilmemektedir.

Yıl 2020, hala veteriner kliniğinin yaptıklarını, amacını, anlamını ve önemini bilmeyen, hayvanların sağlık haklarından yararlanma hakkını saymayan birçok insan olduğu görülmektedir.

Evet veteriner hekimler çalışmaktadır. Veteriner hekimler doktordur. Hayvanlar da hasta adayı. Tıpkı insan hastaneleri gibi görevimize devam etmekteyiz. Acil olmayan belirli uygulamaları askıya alıp hasta muayene kontrol ve tedavisine devam ediyoruz.

Maddi manevi geçirdiğimiz bu zor dönemlere rağmen, oldukça etkilenen özel veteriner kliniklerin mücadelesine, mesleklerine etik bir şekilde devam eden, veteriner hekimden barınak gönüllülerine, tüm hayvan sağlığı için çalışanlara teşekkür ederim.

05/04/2020 19:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bayram: Görevimize devam etmekteyiz, haberkibris kıbrıs haber, kibris, kıbrıs, veteriner, kıbrıs veteriner, ibrahim bayram, veterinerler, kktc korona virüs, kıbrıs korona virüs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.