Otobüs Bekleyen At Kameraya Yakalandı

abah işe gitmek üzere yola çıkan St. Petersburg halkı, durakta otobüs bekleyen yalnız bir atla karşılaştı. Yakınlardaki ahırdan kaçmış olabileceği düşünülen at, otobüse binmeye çalıştı, başarısız olunca geri çekilip otlamaya devam etti

ads ads ads ads
19/09/2019

ads
Otobüs Bekleyen At Kameraya Yakalandı

Rusya'nın St. Petersburg kentinde önceki gün mesailerine gitmek üzere otobüs bekleyen halk, ilginç bir manzarayla karşılaştı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda, durakta otobüs bekleyen yalnız bir at kameralara yansıdı. Otobüs gelene kadar soğukkanlılıkla durağın yanındaki çimlerden otlanan at, otobüsün geldiğini görünce derhal kapıya koştu. Ancak ‘bileti olmadığından, yanlış otobüs geldiğinden ya da otobüste yer olmadığından’ olacak ki, otobüse binemedi ve gideceği yere yürüyerek gitmekten başka çaresi kalmadı.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan video, kısa sürede viral oldu. Kimi kullanıcılar atın sahibinin ve eyerinin olmadığına dikkat çekti. Kimileri de söz konusu durağın yakınlarında bir ahır olduğundan ötürü bölgede at görmenin şaşırtıcı bir durum olmadığını açıkladı.

Kullanıcılardan bazıları "Rusya’dayız, burada her şey mümkün" açıklamasını yaparken, hayvanseverlerden de "Bırakın da hayvancağız rahatça otlasın, zaten geri döndüğünde pek çok yük taşımak durumunda kalacak" tepkileri yükseldi.

19/09/2019 11:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.